Lie Detector Test Prank

Lie Detector Test Prank 1.0.1

De beste leugendetector polygraph test simulator

De beste leugendetector polygraph test simulator

Je houdt gewoon je vinger op de detector en spreken of denkt dat er iets. Deze app zal u vertellen of het de waarheid of een leugen.

Veel plezier met je vrienden, vraag hen een vraag die u wilt het antwoord te weten, dan vertellen ze hun vinger op de fingerprint scanner in de leugendetector app en krijgen ze vervolgens naar de vraag die u hen vroeg te beantwoorden, wanneer zij op de scanner zullen 6 seconden om de vraag die u vroeg hen te beantwoorden. Na de tijd om is, zullen de resultaten worden geanalyseerd en onze unieke leugen meterspoor zal u vertellen of het antwoord dat ze hebben gegeven is de waarheid of een leugen.

Geniet van de beste gratis leugendetector simulator met levensechte graphics, maken de mensen denkt te weten of ze de waarheid vertellen of ligt, rechtstreeks vanaf je Android toestel. Deze functies polygraaf app zijn onder andere:

* Quick 6 tweede scan-functie

* Levensechte Graphics

* Realistische Fingerprint Scanner functie

* Vloeiende animaties

* Plezier voor alle leeftijden

* Kleine app grootte.

* Beschikbaar in 66 talen

* Volledig gratis en altijd zal zijn!

Disclaimer: Deze toepassing is gewoon een grap, een leuk spel en het is niet een echte leugendetector (leugendetector). Dit is voor entertainment doeleinden!

kijk nu wie bedriegt u door leugens te vertellen het gebruik van deze unieke leugendetector grap. Stel je de blik op de gezichten van iedereen wanneer ze denken dat u zult direct weten of ze de waarheid vertellen of proberen om weg te komen met een leugen te krijgen. Veel plezier met je vrienden en familie en zien hoeveel u kunt prank.

De ultieme spion hulpmiddel simulator download het nu !!

Deel deze app met je vrienden en plezier hebben met hun reacties.

Meeste downloads Games voor Android

Meer
Lie Detector Test Prank

Download

Lie Detector Test Prank 1.0.1

Beoordelingen about Lie Detector Test Prank